A

Történetünk

Van egy dolog, amit nagyon fontosnak tartok: a hitelesség!
Ez az, ami régóta vezérel a gasztronómiában, s ez az, amit a munkatársaimnak is szeretnék átadni mindennapjaink során. Az alapanyag legyen a legjobb minőségű, amit az adott étel ára megenged, az ízek legyenek olyanok, amikre emlékezni tud a vendégünk, s végül az egész legyen olyan törődéssel elkészítve, mintha Anyukámnak készíteném. Tudom, hogy ez így nem a gyors út a siker felé. Nem így lehet gyorsan sok lájkot besöpörni.

Szeretek utazni, szeretek jókat enni bárhol a világban. Ezek az élmények és ízek inspirálják ételeinket, amikor először fejben majd aztán gyakorlatban is megfőzzük őket. Ha eljössz hozzánk egy olyan, könnyedségre épülő konyhát találsz, ami jó ízű ételt és gasztronómiai élményt is ad Neked. Számomra az ételen átsüt, ha élvezettel főzte az, aki dolgozott vele.
Szeretettel főzünk Neked! Enjoy!

Harmath Csaba – Oroszki Soma – Berecz Attila & Team

VACSORÁZZUNK EGYÜTT

Uborkaleves, tejfölfagylalt V

1.500,- Ft

Lazac tataki, karfiolok, ananász, szezám

2.800,- Ft

Marhapofa krokett, édesburgonya

4.700,- Ft

Házi spagetti aglio-olio-pepperoncino garnélával

3.900,- Ft

Csokoládé, mogyoró, olíva

1.500,- Ft

Feketeribizli, kókusz

1.500,- Ft

EBÉDELJÜNK EGYÜTT

Marhapofagulyás

Paella, csirkecomb, rák, kagyló, tintahal GM LM

Négysajtos gnocchi V

Kuglóf, barack, vanília V

enjoy-restaurant-harmath-csaba
HARMATH CSABA

Harmath Csaba vagyok, azt mondják rólam, hogy a magyar gasztronómia egyik megmondó embere vagyok. Néha meg azt, hogy a Puzsér Robija. Valóban van bennünk egy közös pont, ez a kritikai szemlélet. Sokszor merítkezem a műsoraiból, ugyanakkor mélységes tisztelettel állok választott szakmám és hivatásom, a gasztronómia előtt. Nagyon szeretem ha a dolgok óramű pontossággal mennek, ha el tudom engedni a kézi vezérlést. Nehéz dolog, de azt hiszem az Enjoy-al sikerült ezt megvalósítanom, hála a csapatom hozzáállásának.

hétfőtől vasárnapig: 07:00-24:00

reggeli: 07:00-11:00

Asztalfoglalás:

+36 (1) 269 0834

Copyright © ENJOY! 2018. Minden jog fenntartva! • Design by IWY pixel